Tervajoen lisätila oy

Koulutetun ammattijärjestäjän palvelut ja kirpputoritavaroiden hinnoittelupalvelu

LISÄÄ TILAA ARJELLE ja ajatuksille

Tervajoen lisätila Oy on yhden naisen yritys joka sijaitsee Pohjanmaalla, Vaasan Tervajoella. Lisätila tarjoaa koulutetun ammattijärjestäjän palveluiden lisäksi kirpputoritavaran hinnoittelupalveluita yhteistyössä paikallisen kirpputoriyrittäjän kanssa. Lisätilan liiketilat sijaitsevat Susan kirppiksen seinänaapurissa osoitteessa Loukontie 1. Lisätilan kautta on mahdollista saada myös mm. kuolinpesien tyhjennyksiä, yritysten toimistojen ja varastotilojen järjestämispalvelua sekä asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä kotiin ja asumiseen liittyviä palveluita.

 

Lisätilan yrittäjänä toimii Noora Nyrhinen. Olen asumisen ammattilainen: koulutukseltani isännöitsijä (IAT), laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV) sekä koulutettu ammattijärjestäjä. Kokemusta minulla on myynnistä, henkilöstöpalvelualalta sekä asuntojen vuokraamisesta. 

 

Ammattijärjestäjän työhön minua motivoi sekä auttamisenhalu, että ymmärrys siitä, kuinka paljon selkeämpi koti vaikuttaa päivittäiseen hyvinvointiin ja vireystilaan. Jokaisen kotitalouden tilanne on erilainen, eikä saman tavaramäärän tai siisteyskäsityksen tarvitse määritellä sitä, milloin kukin kokee oman kotinsa viihtyisäksi ja arjen kannalta helpoksi. Otan asiakkaat huomioon yksilöinä ja kartoitan tarpeet huolellisesti ennen työhön ryhtymistä. 

 

Koulutettu ammattijärjestäjä työskentelee yhdessä asiakkaan kanssa. Ensin tehdään suunnitelma ja määritellään tavoitteet. Tavoite voi olla esimerkiksi tavaroiden raivaaminen eli vähentäminen, huonejärjestyksen muuttaminen tai tavaroiden uudelleenjärjestely toimivamman kokonaisuuden aikaansaamiseksi. Kun suunnitelma on valmis, kääritään hihat ja ryhdytään hommiin! Ammattijärjestäjän työ on aina täysin luottamuksellista, eikä asiakkaan kannata siivota ennen tapaamista. Työn kohteena voi olla yksittäinen kaappi, kokonainen talo autotalleineen tai kaikkea siltä väliltä! 

 

Kirpputorin hinnoittelupalvelun idea on yksinkertainen: asiakas pääsee eroon ylimääräisistä tavaroistaan helposti ja nopeasti. Usein arjessa tuntuu, että myytävää tavaraa kyllä riittäisi, mutta aika ei yksinkertaisesti riitä hinnoiteluun, kirpputorille kuskaamiseen ja pöydän täyttämiseen ja siivoamiseen. Nettikirppiksillä myydessä tavarat täytyy kuvata ja sopia ostajan kanssa noudosta tai kuljetuksesta. Moni käyttää myymiseen kuluvan ajan mieluummin harrastuksiin tai muuhun mieluisampaan tekemiseen. Hinnoittelupalveluni toimii ns. avaimet käteen -periaatteella. Asiakas voi tuoda myytävät tavarat itse liiketilaani sovittuna ajankohtana tai haen ne kotoa. Sen jälkeen asiakkaan täytyy enää odottaa omaa osuuttaan myyntivoitoista. Minä hoidan kaiken muun: lajittelun, hinnoittelun, myyntipöydän esillelaitoin ja pöydän täyttämisen. Ylijääneet tavarat voin joko palauttaa, tai huolehdin niiden kierrättämisestä ja/tai lahjoittamisesta asianmukaisesti. Lahjoituksissa suosin paikallisia toimijoita, ja niiden suhteen asiakas saa myös esittää toiveita omien arvojensa mukaisesti.

 

 

 

Yritys ja palvelut